AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz çöktürmek

Kahve falında diz çöktürmek

Kahve falında diz çöktürmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, maddi açıdan ferahlamaya, büyük borçların altında ezileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diz çöktürmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Kahve falında dizleri kanamak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diz kapağında yara görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında diz ağrısı görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diz üstü çökmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üzerine düşmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diz üstü oturmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir