AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir