AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek küslüklerin biteceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Kahve falında hareket eden mezar görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek çok hayırlı insan olunacağına, daima afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hareket ettirmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek rahat bir hayat yaşayacağına, düşmanından uzak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir