AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek düzeninin sarsılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık duyulacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek sermayesini kaybedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nesneleri hareket ettirmek uzun süre işsizlik çekeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir