AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, gün sayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, boş yere korku duyulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek şöhretli biri olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek borçlarının azalacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir