AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek işlerinin bozulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında suyu hareket ettirmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek kurulu düzeni olacağına, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir