AnaSayfa / Genel / Kahve falında cisimleri hareket ettirmek

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir bilgi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak cisim görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir cisimle uçmak hasta ve üzgün olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir