AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek başarılarının azalacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir