AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Kahve falında dağların hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına alamet eder.

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, fakirlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir