AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebeği görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir