AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çabalarının boşa çıkacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ölen bebek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işarettir.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir