AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek başarılarının kalıcı olacağına, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, başarılarını arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, keyfin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir