AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hayatının alt üst olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek çocuk sahibi olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir