AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebeği görmek

Kahve falında anne karnında bebeği görmek

Kahve falında anne karnında bebeği görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, önemli kişi haline geleceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebeği gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında bebeği görmek kişinin yüzünün güleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, eve kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir