AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek düşürmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnından bebek düşürmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, büyük borçlara girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek ticaret ehli kimse olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir