AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek düşürmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek kazancın düşeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek başarılarının katlanacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karnından bebek düşürmek bir araya geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kar düştüğünü görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir