AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından bebek düşürmek

Kahve falında karnından bebek düşürmek

Kahve falında karnından bebek düşürmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında karnından bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek sürekli ağlamaklı olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında bebek düşürmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında karnından bebek düşürmek kurulu düzeni olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kar düştüğünü görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir