AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işarettir.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında karnından bebek düşürmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında karnında bebek düşürmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kar düştüğünü görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir