AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında karnında bebek düşürmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek hedeflerine ulaşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından bebek düşürmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kar düştüğünü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir