AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında anne karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek birlikte bazı işler yapılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına yorulur.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek bilgi ile donanacağına, daima ona hürmet göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebek görmek adımlarını daha sağlam atacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir