AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek düşürmek

Kahve falında karnında bebek düşürmek

Kahve falında karnında bebek düşürmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini kullanmaya çalıştığınızı zannedebilirler.

Kahve falında karnındaki bebeği düşürmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında karnında bebek düşürmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğini düşürmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek hayatının başarılarla dolacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından bebek düşürmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnındaki çocuğu düşürmek işlerinin aksayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında kar düştüğünü görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir