AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek kar sağlayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yüklü siparişler alacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir