AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek ayağı görmek

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında karnında bebek ayağı gördüyseniz:

  • Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız.

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, parasını dikkatli harcayacağına işarettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek hanesinin bollukla dolacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir