AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi ayak izini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında ayak izini görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında izine gitmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın izini görmek başarılarının düşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir eve izinsiz girmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir