AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayağını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, güvensizliğini yeneceğine delalettir.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında karnında bebeğin ayağını görmek gülüp eğleneceğine, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir