AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişten ip çekmek

Kahve falında dişten ip çekmek

Kahve falında dişten ip çekmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, birikim yapacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dişten ip çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında iple diş çekmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulur.

Kahve falında dişten ip çekmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip çekmek görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında ağzından ip çekmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple çekmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birini iple çekmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı iple çekmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir