AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini iple çekmek

Kahve falında birini iple çekmek

Kahve falında birini iple çekmek daha zengin hale geleceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, adının her yerde geçeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında birini iple çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında burundan ip çekmek zor bir işe girileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ip çekmek görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple yük çekmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip çekmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında iple çekmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yalan söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından ip çekmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini iple çekmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir