AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip çekmek görmek

Kahve falında ip çekmek görmek

Kahve falında ip çekmek görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip çekmek gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Kahve falında boğazından ip çekmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ip çekmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişinden ip çekmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında iple diş çekmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı iple çekmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan ip çekmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişten ip çekmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan ip çekmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir