AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin arasından ip çekmek

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek dertlerin ve sorunların biteceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin arasında ip görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında iple dişini çekmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dişinden ip çekmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş arasında ip görmek maddi olarak zarar edileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak kafasının rahat olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin arasından kıl çıkarmak ne yapacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin arasında et görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir