AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple çekmek

Kahve falında iple çekmek

Kahve falında iple çekmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına işaret eder.

Kahve falında iple çekmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağızdan ip çekmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ailenin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında iple diş çekmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında birini iple çekmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan ip çekmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında iple yukarı çekmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında dişinden ip çekmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ip çekmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında iple yük çekmek maddi sıkıntısı olmayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir