AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple diş çekmek

Kahve falında iple diş çekmek

Kahve falında iple diş çekmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kendisine şifa olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eskisinden de iyi olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Kahve falında iple diş çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında iple diş çekmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişten ip çekmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında burundan ip çekmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ip çekmek görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan ip çekmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boğazından ip çekmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iple yük çekmek tartışma yaşayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında dişinden ip çekmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir