AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından ip çekmek

Kahve falında ağzından ip çekmek

Kahve falında ağzından ip çekmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından ip çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında ağzından ip çekmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan ip çekmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan ip çekmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iple yük çekmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişten ip çekmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iple araba çekmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan ip çekmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında iple diş çekmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir