AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı iple çekmek

Kahve falında arabayı iple çekmek

Kahve falında arabayı iple çekmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, rızkın çoğalacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı iple çekmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında iple araba çekmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, düşmanların barışacağına delalettir.

Kahve falında arabayı iple çekmek kazancının da eksilmeyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişten ip çekmek kazancının da aynı oranda artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan ip çekmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalettir.

Kahve falında iple diş çekmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iple dişini çekmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalettir.

Kahve falında ipi çekmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan ip çekmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir