AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, derde ve kedere düşeceğine, güzel günlerin sona ereceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, işindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak sermayesinin boşa gideceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek dileklerin kabul olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeği görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hakkın lütuflarına sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir