Kahve falında dişlerinin arasında et görmek

Kahve falında dişlerinin arasında et görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasında et gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında diş arasında et görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin arasında et görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş arasında saç görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek insanlar tarafından takdir toplayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir