AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş arasında et görmek

Kahve falında diş arasında et görmek

Kahve falında diş arasında et görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, başarılarının devamının geleceğine, çeşitleneceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş arasında et gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında diş arasında et görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasında et görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında diş arasında ip görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında diş arasını temizlemek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin arasını temizlemek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir