AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak büyük problemler yaşanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak verdiği emeklerin heba olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından et çıkarmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş arasında et görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin arasında et görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişten et çıkarmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından kıl çıkarmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir