AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yeni bir sayfa açacağına, dileklerinin de kabul olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin arasında kıl gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında diş arasında kıl görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek adeta havalara uçacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında diş arasında saç görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına inanılır.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Kahve falında diş arasında et görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin arası ayrık görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında dişlerinin arasını temizlemek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir