AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş arasından et çıkarmak

Kahve falında diş arasından et çıkarmak

Kahve falında diş arasından et çıkarmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma ya da rekabet ortamı beklenmedik şekilde memnuniyet verici sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak eşit davranılacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına inanılır.

Kahve falında dişin arasından et çıkarmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasında et görmek adım atarken çok zorlanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş arasında et görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişten et çıkarmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından saç çıkarmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir