AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını görmek

Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını görmek

Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin arasında açıldığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin arası ayrık görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş arasında saç görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak merdiven atlayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş arasında et görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arasını temizlemek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında diş arasında ip görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir