AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin arasını temizlemek

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek kötü günler görüleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında dişlerinin arasını temizlemek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, daha güçlü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diş arasını temizlemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin arası ayrık görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında diş arasında ip görmek hayallerine kavuşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir