AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş arasında saç görmek

Kahve falında diş arasında saç görmek

Kahve falında diş arasında saç görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş arasında saç gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Kahve falında diş arasında saç görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş arasında et görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş arasında kıl görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin arası ayrık görmek ileri gideceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin arasını temizlemek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir