AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek sorunların tarihe karışacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek borcunun da hafifleyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek onun her zaman başında olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir