AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek talihin yüze güleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, makamının yükseleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, feraha ereceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı veya engelleyici şeylerden kurtulun.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek ekmeğinin bereketleneceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında anne karnında bebek görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir