AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeği sevmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek hile ile mal elde edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek rahat bir hayata başlayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnı bebek görmek çok uğraş vereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir