AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebek görmek

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnında ikiz bebek görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir