AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıda kan görmek

Kahve falında dışkıda kan görmek

Kahve falında dışkıda kan görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, daha kolay bir hayata kavuşacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında dışkıda kan gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında dışkıda kan görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dışkısını görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz dışkısı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışkıyı temizlemek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Kahve falında eşek dışkısı görmek mal ve para sahibi olacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve dışkısı görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir