AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz dışkısı görmek

Kahve falında domuz dışkısı görmek

Kahve falında domuz dışkısı görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, haksızlık edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, şansının da döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuz dışkısı gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında domuz dışkısı görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında öküz dışkısı görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışkını görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi dışkısı görmek ruhunun dinleneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dışkıda kurt görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir