AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıyı temizlemek

Kahve falında dışkıyı temizlemek

Kahve falında dışkıyı temizlemek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, yetim sevindireceğine, dertlerinden kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin karışacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında dışkıyı temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dışkısını temizlemek yükseleceğine, atılım yapacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışkıyı temizlemek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir