AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında insan dışkısına basmak tüm sıkıntıların giderileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında insan dışkısı yapmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek kazancının bol olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan dışkısı kusmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir